Interesse?

Wie zijn wij?

De motorclub 'Independent Warriors' is op 16 februari 2009 opgericht in Echt door enkele vrienden met een Molukse en Nederlandse achtergrond. Voor alle leden binnen onze club geldt leven volgens de brotherhood, met wederzijds respect naar elkaar toe en naar andere clubs, en de voorliefde voor het actief motorrijden. Onze leden wonen verspreid door heel Limburg.

Zoals de foto's en video's op onze website laten zien, is Independent Warriors een erg actieve motorclub, en we verwachten van alle leden dan ook inzet en dat iedereen zijn steentje bijdraagt.

Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten, en zijn uiteraard veel onderweg met onze motoren. Tevens organiseren we naast onze regelmatige tourtochtjes, ook meermaals per jaar meerdaagse buitenlandse trips naar o.a. motortreffens of andere evenementen in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk.
Onze club is niet merk gebonden, echter gaat onze voorkeur wel uit naar (V2) tour motoren of cruisers.
Zeker GEEN sport- of off-road motoren !

Lidmaatschap is dus niet vrijblijvend ! Denk je dat onze club iets voor je is?
Heb jij de benodigde vrije tijd, en genoeg inzet en motivatie om regelmatig aan onze activiteiten deel te nemen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via een bezoekje aan onze maandelijkse clubavond, of laat anders wat gegevens achter op onderstaand formulier. Dan nemen wij contact op met jou !

Semper Fidelis.

 

Contact Formulier ( velden met een * zijn verplicht )

De veiligheidsvraag is een maatregel tegen ongewenste e-mail:

Wat is de som van 1 en 7?